Fotograf

 

Marianne Jebsen FageråsPortrett 101 Fageraas fotostudio

Jeg tok min fotoutdannelse på college i USA fra 2003 til 2005, og i 2006 startet jeg mitt eget fotostudio i Fana. Siden oppstarten har jeg jobbet med flere type prosjekter, fra portrett fotografering i studio til fotografering på bedrifter, skoler og barnehager.

Gjennom ukentlige fototreff, seminarer og egne foredrag har jeg opparbeidet et bredt kunnskapsfelt rundt verdien av riktig lyssetting, positurer, omgivelser og billedbehandling.

En fireåring sa en gang: ”jeg liker ikke at du tar bilde av meg når jeg gråter”. Jeg tror at dette gjelder for de fleste av oss, vi liker å se pene bilder av oss selv hvor vi tar oss godt ut. Et bilde skal gjenskape virkeligheten, men det bør fremheve det positive og tone ned det vi kanskje ikke selv er så fornøyd med. Jeg tenker ofte på ”The circle of life” og hvor fort tiden går. De fleste tenker på å ta minnerike bilder når barn kommer til verden og de første leveårene. Men det er viktig å ha gode bilder fra alle perioder i livet og ekstra viktig blir det å ha noen gode minner når våre kjære til slutt går bort.

Jeg ønsker at en foto seanse skal være en hyggelig og positiv opplevelse for alle parter og er opptatt av å gi alle kunder personlig oppfølging og mulighet til aktivt å delta i prosessen med å få et sluttprodukt som oppfyller deres ønsker.

Velkommen til en hyggelig stund i mitt studio!


Fagerås Fotostudio

Marianne Jebsen Fagerås
Fanavollen 11a
5244 Fana
epost:marianne@fageraas.com